СТАНДАРД life
ТЕХНОЛОГИЈА

„Грешка 502“ ги збуни корисниците на Гугл на Балканот

Нешто повеќе од еден час корисниците не беа во можност да пристапат на Гугл и неговите сервиси, вклучувајќи ги Јутјуб, Гмаил, Гугл аналитикс, пребарувачот…

Официјален став зошто тоа се случило уште нема. Интересно е тоа што оваа појава е забележана на Балканот, особено во Турција, Грција, Македонија, Бугарија…

Засега се достапни само сувопарни информации и претпоставки и тоа најмногу од турските корисници на Твитер.

Поврзани вести

YouTube Shorts пристигнува во март

Влатко Зорба

Познати деталите за Huawei Mate 40 Pro пред премиерата во четврток

msp-admin

Паметните телефони можат да предизвикаат деменција

msp-admin