СТАНДАРД life

Штерјова-Душковска

ЕКОНОМИЈА

Штерјова Душковска нов генерален секретар на Коморскиот инвестицски форум со седиште во Трст

Влатко Зорба
На седницата на Управниот одбор на КИФ, асоцијација на шесте национални комори од регионот на Западен Балкан, одржана вчера во Подгорица, едногласно за нов генерален...
КОМПАНИИ

Штерјова-Душковска: Состојбата во македонската економија е тешка, но не е драматична

msp-admin
Стопанската комора на Македонија, со прес-конференција која се одржа во просториите на компанијата „Брако“ во Велес, ги започна активностите кои во текот на декември ќе...