СТАНДАРД life

сообраќај

КОМПАНИИ

По падот на сообраќајот на најниско ниво во последните 25 години, европските аеродроми бараат помош

Влатко Зорба
Аеродромите во Европа повикаа на поголема финансиска поддршка за справување со кризата со коронавирус по 2020 година, поради падот на воздушниот сообраќај на најниско ниво...
ЕКОНОМИЈА

Грција ја продолжи забраната за авионско, железничко и копнено поврзување со Северна Македонија

Грција го продолжи до 31 јули 2020 година привременото ограничување на сите авионски, железнички и копнени поврзувања со Северна Македонија, како и забраната за влез...