СТАНДАРД life

Токени

КОМПАНИИ

Твит за 300.000 долари? Првата порака на социјалната мрежа на продажба, луѓето не жалат пари

Влатко Зорба
Првиот пост на Твитер што некогаш се појави на профилот на нејзиниот основач и сегашен извршен директор Џек Дорси во 2006 година, беше продаден како...