Стандард

Трифун Костовски

ЕКОНОМИЈА

Оштетени штедачи: Близок соработник на Трифун Костовски ја затворил сопствената фирма која останала должна во „Еуростандард“

Влатко Зорба
„Криминалните активности во ограбената Еуростандард банка се многубројни. Доказите се во рацете на релевантните државни истражни органи кои и после шест месеци молчат за сторениот...
ПРЕТПРИЕМАЧ

Костовски: Не сум сигурен дали Здружението на оштетени штедачи е водено од оштетени штедачи или од инфилтрирани поединци

Влатко Зорба
Најавената тужба пред Меѓународниот суд против државата и НБРМ за случајот „Еуростандард банка“ бизнисменот Трифун Костовски ќе ја поднесе наскоро, во втората половина од годинава,...