Стандард

Тутунски комбинат

ЕКОНОМИЈА

100.000.000 денари за „Тутунски комбинат” за откуп на вишокот тутун

Влатко Зорба
На денешната седница е донесена одлука за исплата на 100.000.000 денари од Програмата за справување со КОВИД-19 од Буџетот на Република Северна Македонија на „Тутунски...
КОМПАНИИ

Најстарата компанија во земјава лани прокнижи добивка од 39,2 милиони денари

msp-admin
Тутунски комбинат од Прилеп, од први јануари до 31-ви декември лани, работеше со добивка од 39.220.000 денари, покажува билансот на успех објавен на Македонска берза,...