СТАНДАРД life

Услуги

ЕКОНОМИЈА

Потрошувачите најмногу зе жалат на неисправности кај технички производи и бела техника

Берта Китинска
Техничките производи, белата техника и производите во домот, се меѓу најзастапените производи за кои се жалaт потрошувачите. Податоците на Организацијата на потрошувачи на Македонија покажуваат...