Стандард

Забрана

ТЕХНОЛОГИЈА

Опцијата Restrict ќе нè заштити од навредлива и несоодветна содржина на Instagram

msp-admin
Instagram веќе ги откри своите планови дека ќе стори сé што може за да спречи ширење на навредлива содржина и лажни вести. Пред само неколку...