СТАНДАРД life

еуростандард

КОМПАНИИ

Еуростандард банка трајно исклучена од берза

msp-admin
Одборот на директори на Македонска берза донесе Одлука за трајно исклучување од членство во берзата на членката Еуростандард банка АД Скопје. Одлуката е согласно Решението...
ЕКОНОМИЈА

По 20 дена, граѓаните ќе добијат обесштетување од Еуростандард банка во вредност до 30 илјади евра

Берта Китинска
Фондот за осигурување на депозити упати известување до физичките лица – депоненти на „Еуростандард банка“ АД Скопје дека обесштетувањето по основ на вкупни депозити кои...