СТАНДАРД life

фирма

КОМПАНИИ

Хрвати основаа фирма со два компјутера, а ја продадоа за 148 милиони долари

msp-admin
Хрватската ИТ компанија Nanobit станува дел од шведската Stillfront Group, една од водечките светски компании за игри, соопшти Nanobit и ги откри деталите за договорот....