Таг : гости

МАКЕДОНИЈА

Хотелиерите подготвени, но без гости – процедури за хотелскиот дел

Stefanija Kuzmanovska
На хотелиерите им се наложува да обезбедат дезинфекциска бариера за обувки пред влезна врата и пулт за дезинфекција на раце. Задолжително е носење заштитна маска...
МАКЕДОНИЈА

Полни туристичките капацитети во Малешевијата, најголем број посетители од Бугарија

Александар Тодески
Туристичките капацитети во Малешевијата за дочек на Нова година се преполни со странски туристи. Најголем дел од нив се гости од Бугарија, кои како што...