СТАНДАРД life

ХТЦ

КОМПАНИИ

HTC: Престанавме да создаваме иновации во паметните телефони

msp-admin
„HTC престана да создава иновации во хардверот за паметните телефони“, прокоментира новиот извршен директор на компанијата, Ив Мејтрес, пред „ТекКранч“. Тој рече дека компаниите како...