СТАНДАРД life

Линкдин

АНАЛИЗИ

Три години по стекнувањето од Microsoft, завршува ли играта за LinkedIn?

msp-admin
Скоро три години по стекнувањето на LinkedIn, Microsoft допрва треба да ја претстави својата голема визија за социјалната мрежа. И таа можеби нема воопшто даго...