СТАНДАРД life

фриленсери

БИЗЛАЈФ

5 работи за фриленсери кои носат заработка од најмалку 100.000 $ годишно

Влатко Зорба
Пандемијата направи огромни промени во начинот на работа, така што многу експерти ширум светот преминаа во хонорарни работници за време на корона-кризата, барајќи пофлексибилно работно...