Стандард

Mилевски

ЕКОНОМИЈА

За безбеден зимски туризам набавени возила и специјализирана опрема во прекуграничниот регион околу Охридското Езеро

Влатко Зорба
Возила и специјализирана опрема за спасување во зимски услови се набавени во рамки на Проектот: „Нови можности за безбеден зимски авантуристички туризам” финансиран од Европската...
ЕКОНОМИЈА

Инвестиции во Полошкиот регион за зголемување на производството во земјоделието

Влатко Зорба
За развојот на земјоделството во Полошкиот регион инвестираме во стакленик за едукативни цели, метеоролошка станица за следење на параметрите како и бројни обуки за одгледување...
ЕКОНОМИЈА

Се создаваат услови за подобар живот во Могила и развој на рурален туризам

Влатко Зорба
Со партерното уредување во насока на збогатување на туристичката понуда во општина Могила и Пелагонискиот регион како и регулирање на коритото на реката Црна односно...
КОМПАНИИ

Милевски: Ние работиме за граѓаните и идната година остануваме посветени на рамномерниот развој, пристапот до услугите и локалната демократија

msp-admin
Една тешка година оставаме позади нас поради корона кризата што го зафати целиот свет, но Министерството за локална самоуправа не застана во спроведувањето на планираните...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!