СТАНДАРД life

Надела

КОМПАНИИ

Надела откри клучен квалитет за успех во животот

msp-admin
Истакнати менаџери и претприемачи честопати ги споделуваат со заедницата своите вредни совети за успех во животот. Една карактеристична особина на човекот ја потенцираше Сатја Надела,...