СТАНДАРД life

портфолио

КОМПАНИИ

JPMorgan: Инвеститорите можат да задржат 1% од своите портфолија за биткоин

Влатко Зорба
JPMorgan Chase & Co. е последната банка на Волстрит која зборува за идејата за инвеститори кои користат биткоин како начин за диверзификација на своето портфолио....
ТЕХНОЛОГИЈА

Huawei го претстави новото портфолио 5G производи, дел од стратегијата „Seamless AI Life“

msp-admin
Одделот на потрошувачи на Huawei – Consumer Business Group (CBG) организираше виртуелен настан во Барселона на кој претстави серија нови 5G производи и ги демонстрираше...