Стандард

Правила

КОМПАНИИ

Доколку не ги прифатите новите правила до 15 мај, WhatsApp ве брише

Влатко Зорба
Големата прашина што се крена на почетокот на годината околу новите правила за приватност воведени од WhatsApp, поради што огромен број на корисници ја напуштија...
ТЕХНОЛОГИЈА

Што ќе се случи со оние кои не ги прифаќаат новите правила на WhatsApp?

Влатко Зорба
WhatsApp ни дозволи неколку недели да ги заборавиме полемиките што ги предизвикаа со објавувањето на новите правила за употреба, но потоа започнаа повторно со дополнителни...
ЕКОНОМИЈА

Се отвораат аеродромите во Скопје и Охрид од први јули со нови правила за патување

Нови правила на аеродромите во Скопје и Охрид, да се пристигне најмалку три часа пред лет Патниците ќе треба да пристигнат на аеродромот најмалку три...