Таг : whatsapp

Технологија

WhatsApp предупредува: Не ги преземајте овие апликации!

Stefanija Kuzmanovska
Корисниците на WhatsApp, најпопуларниот месинџер во светот, треба да бидат свесни за опасностите што доаѓаат од лажни верзии на оваа популарна апликација. Имено, на бројните...