СТАНДАРД life

Раце

Фитнес

Тренер откри која вежба е најефикасна за отстранување на салото на рацете

Urednik
Кога вежбаме, главно сме фокусирани на стомакот, задникот и нозете, додека некои делови од телото често се занемарени. Едно такво место е пределот на пазувите....