Стандард

самит

ЕКОНОМИЈА

Ангеловска од Самитот на ЕБОР: Развој на платформа за размена на добри искуства, политики и проекти меѓу земјите

Берта Китинска
Да се развие платформа за споделување знаење, каде што сите земји ќе можат да ги видат најдобрите практики од други земји. На овој начин земјите...
ЕКОНОМИЈА

Македонија 2025 на самитот ќе ги спои иноваторите за почист воздух и градоначалниците

msp-admin
Покрај бројните гости од светски рамки, овогодинешниот самит на организацијата ,,Македонија 2025” ќе даде значителен осврт на животната средина. Ова на брифинг со новинарите го...