СТАНДАРД life

скокна

КРИПТОВАЛУТИ

Биткоинот скокна за 13 отсто по легализацијата во Ел Салвадор

Stefanija Kuzmanovska
Биткоинот скокна за 13% денес откако Ел Салвадор донесе закон со кој оваа дигитална валута стана законско средство за плаќање во таа земја. Најстарата криптовалута...