СТАНДАРД life

промет

ЕКОНОМИЈА

Берза го објави месечниот билтен: Пад на вкупниот промет и бројот на трансакции (инфографик)

Влатко Зорба
Македонска берза денеска го објави Билтенот за месец март 2021 година во кој може да се забележи пад од 45,52 отсто на вкупниот промет во...
ЕКОНОМИЈА

Прометот на Македонска берза зголемен за 3,46% на почетокот на новата година

Влатко Зорба
За периодот 01-31 јануари 2021 година вкупниот промет на Македонска берза изнесува 514.116.512 денари и е зголемен за 3,46% во однос на претходниот месец декември....