Стандард

туристичко-угостителски сектор

ЕКОНОМИЈА

Туристичко-угостителскиот сектор ДОБИЛ над 37,6 милиони евра помош од државата

Влатко Зорба
Туристичко угостителската комора на Македонија денеска најави дека ќе продолжат протестите на угостителите, затоа што, како што велат, се незадоволни од помошта што државата им...
КОМПАНИИ

Над 1.000 физички и правни лица од туристичко-угостителскиот сектор ќе добијат финансиска помош

msp-admin
Над 1.000 физички и правни субјекти аплицираа на петте јавни повици за поддршка на туристичко-угостителскиот сектор кој минатиот месец ги објави Министерството за економија. Сите...