СТАНДАРД life

Водород

АНАЛИЗИ

Биогорива наспроти водород: Каде се движи иднината на транспортот?

Влатко Зорба
Оптимистичкото расположение за продажба на електрични автомобили и инфраструктура за полнење е во спротивност со недостатокот на напредок во наоѓањето алтернативни горива за авијацијата, пловењето...