СТАНДАРД life

Аца Лукас

Балкан микс

Аца Лукас влегува во Гинис

Urednik
Покрај тоа што има водечка позиција меѓу музичарите во регионот, фолкерот Аца Лукас ги прошири своите интереси и надвор од границите на музиката, а својата...
Балкан микс

И покрај забраните, Аца Лукас одржа концерт во Хрватска: „Одам таму каде што луѓето ме сакаат“

Urednik
Откако здруженијата на ветераните во Хрватска неодамна се побунија и побараа откажување на концертите на Јелена Карлеуша и Аца Лукас на островот Барбаринац кај Сплит,...