Стандард

АППТ

ПРЕТПРИЕМАЧ

Јаневски: Пандемијата ги покажа слабите страни на македонскиот туристички сектор

Влатко Зорба
Ако сакаме да ги опишеме состојбите во туристичкиот сектор во 2020 година тоа би го направил со споделување на повеќе статистички податоци односно – помала...
ЕКОНОМИЈА

Јаневски: Турстичкиот сектор е најпогоден и се надевам дека ќе остане конкурентен на пазарот

Како што е познато, Здружението на угостителството и туризмот при Стопанската комора на Македонија, Туристичко-угостителската комора на Македонија во рамки на Сoјузот на стопански комори...