Стандард

ДДВ

ЕКОНОМИЈА

УЈП: За изминатите три месеци, граѓаните ќе добијат 5,59 милиони евра поврат на ДДВ

Берта Китинска
За јануари, феврури и март годинава на граѓаните кои скенирале фискални сметки во текот на следниот месец ќе им бидат исплатени 343.803.953 денари или 5,59...
ЕКОНОМИЈА

Лукаревска: Повратот на ДДВ е навремен и неселективен и обезбедува повеќе пари кај граѓаните

msp-admin
СДСМ е на правиот пат, кој не води кон европски вредности, патот кој не води да ги враќаме парите кај граѓаните, патот за враќање на...