СТАНДАРД life

Фризер

Стил

Станојевиќ, професионален фризер: Се чувствувам исполнет и задоволен кога ќе разубавам некого

Urednik
Фризер како професија никогаш нема да згасне, напорно е бидејки секогаш треба да се прилагодиш на клиентите, но на крајот од денот е една од...