СТАНДАРД life

Јосифовски

ПРЕТПРИЕМАЧ

Јосифовски: Единствен бенефит од „to go“ е што вработените наместо да седат дома, дремат во угостителските објекти

Влатко Зорба
Угостителите тонат во долгови и кредити, немаат веќе услови, можности и начини за задолжувања со цел да ги премостат или одложат финансиските проблеми во кои...
ЕКОНОМИЈА

Јосифовски се стекнал со 90 обични акции од Макпетрол

Влатко Зорба
Претседателот на Управниот одбор на Макпетрол, Андреја Јосифовски се стекнал со уште 90 акции од друштвото, соопштија оттаму. „Согласно член 34, став 1, алинеја 7...
ЕКОНОМИЈА

Јосифовски по средбата во Владата: Првиот чекор кон доброто за угостителската индустрија го направивме

Влатко Зорба
Од нашите 5 барања скоро три се исполнети, четвртото треба да се доработи, а во однос на петтото немaше разбирање. Најверојатно месец јануари е изгубен...