СТАНДАРД life

Лекови

ЕКОНОМИЈА

Лани од извоз на лекови земјава заработи 103,7 милиони долари

Stefanija Kuzmanovska
Извозот на лекови лани достигна ниво од 392,9 милијарди долари, покажуваат податоците на World’s top exports. Најголем удел на глобално ниво од 14,5% има Германија...