Таг : луѓе

Вести

Како живеат милијарда луѓе во светот без лични документи?

Влатко Зорба
Можноста да користиме основни права и привилегии, како што се гласање, возење, сопственост на дом и патување, бара да имаме лични документи. И додека развиениот...
Забава МАГАЗИН

Личности кои со причина се или биле присутни во вашиот живот

Елена Даскалова
Некои луѓе во нашите животи се минливи, некои остануваат ограничен период, а некои засекогаш. И секако, сето тоа се случува со причина. Некои доаѓаат за...
Забава МАГАЗИН

Како животот ви станува поубав кога земате милениче?

user2
Ако размислувате да земете миленик, овој текст ќе ве увери дека вашиот одговор треба да биде позитивен. Ова се неколку причини кои ќе ве убедат...
Забава МАГАЗИН

Фасцинантни факти: Знаете ли дека дрвјата комуницираат меѓу себе?

user2
Светот околу нас е преполн со интересни појави, без разлика дали се работи за работата на човековото дело, како функционира природата, историски факти, климатски промени…...