СТАНДАРД life

Ориз

КОМПАНИИ

Димковски: Пандемијата од коронавирусот ги покачи откупните цени на оризот

msp-admin
Вонредната состојба во државата, и воопшто пандемијата со коронавирусот на светско ниво, поволно се одразуваат врз оризопроизводството, односно врз откупните цени, поради што земјоделците можат...