Таг : Среќа

ЕКОНОМИЈА

Шектукоска: Постои реална опасност за обичните клиенти да ги заменат спортските обложувалници со виртуелни игри во казино

Пандемијата на корона вирусот комплетно ја промени сликата за нормалното. Влијанието од овој опасен вирус се почувствува во сите сфери од животот, а економијата допрва...
Забава МАГАЗИН

Зошто јапонската младина е среќна и нема амбиција да патува?

Книгата Peak Japan: The End of Great Ambitions, од Бред Глосерман, сугерира дека младите Јапонци се посреќни од нивните родители, но немаат амбиција и желба...
Забава МАГАЗИН

Сезоната на Риби носи среќа во љубовта

Кристина Денесовска
Сезоната на Риби на поедини хороскопски знаци ќе им донесе среќа кога станува збор за заљубување и наоѓање на сродната душа. Кога започнува сезоната на...
Забава МАГАЗИН

Личностите кои имаат сестри се посреќни

Кристина Денесовска
Доколку се сметате за среќник затоа што имате сестра, потполно сте во право. Научниците од универзитетот Де Монтфорт и Улстер неодамна направија истражување во кое...
Забава МАГАЗИН

Вториот месец од годината ќе им донесе голема среќа на три хороскопски знаци

Кристина Денесовска
Февруари ќе биде интересен период, особено поради ретроградниот Меркур. Но, негрижете се, енергијата ќе биде многу попозитивна отколку во јануари. На 9 февруари не очекува...
Забава МАГАЗИН

Шест хороскопски знаци кои имаат среќа во љубовта

Сите ние имаме пријатели кои ги бираат партнерите кои не им одговараат или не се за нив. Од друга страна ги имаме и оние чиј...
Забава МАГАЗИН

Три хороскопски знаци кои ќе имаат среќа во љубовта

Кристина Денесовска
Има нешто магично во овој дел од годината кога луѓето се чувствуваат и однесуваат поразлично. Поради тоа многумина, во ова посебно време, ја наоѓат својата...
Забава МАГАЗИН

Пет навики од кои мора да се откажете доколку сакате да бидете среќни

Кристина Денесовска
Понекогаш самите себе сме си најголеми непријатели, но не е секогаш лесно да дефинирате што точно правите погрешно и како тоа не спречува. Ова се...
Забава МАГАЗИН

Четири хороскопски знаци кои важат за најсреќните луѓе

Кристина Денесовска
На некому ѕвездите му се насмевнале, а за некого „умираат“ од смеење. Овие четири хороскопски знаци имаат повеќе среќа од останатите бидејќи самите си ја...
Забава МАГАЗИН

8 работи што треба да започнете да ги правите во Новата година

Елена Даскалова
Новата година секогаш нè мотивира да подготвиме нови планови и да сонуваме за посмели цели. Секој сака подобар живот и почетокот на годината е одлична...