Стандард

технолошки компании

КОМПАНИИ

Историски момент за технолошките компании: Корисниците ја губат довербата и го вртат грбот на „најголемите“

Влатко Зорба
Деновиве има многу полемики во врска со платформите за комуникација, како што е WhatsApp, кој одлучи дополнително да „ѕирне“ во приватноста на корисниците од 8...
КОМПАНИИ

Европски технолошки компании ги обвинуваат САД дека ги користат санкциите за да ги држат подалеку од кинескиот пазар

Влатко Зорба
Европски технолошки раководители и дипломати ги обвинија Соединетите држави дека ги користат санкциите за да ги држат подалеку од кинескиот пазар и да обезбедат простор...