Таг : Тргување

Компании и пазар

Кои се петте најтргувани акции на берзата во февруари?

Влатко Зорба
Акциите на Комерцијална банка, Алкалоид, Макпетрол, НЛБ Банка и Гранит се петте најтргувани на официјалниот пазар на Македонска берза во февруари, покажува Месечниот статистички билтен,...