Стандард

Велес

ЕКОНОМИЈА

„Велес ќе добие современ Градски пазар што е од големо значење за регионалната економија“

Влатко Зорба
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод старт на работите на новиот Градски пазар...
ЕКОНОМИЈА

БАУЕР доби речиси 565 илјади евра за втората фаза за изградбата на покриен градски пазар во Велес

Влатко Зорба
Друштвото за градежништво, трговија и услуги БАУЕР БГ ДОО Скопје го доби тендерот од Општина Велес вреден 34,696,686 денари или 564,174 евра Изградба на покриен...