СТАНДАРД life

Ант Груп

АНАЛИЗИ

Ant Group на Џек Ма – од следната голема работа до здодевна банка

Влатко Зорба
Ant Group на Џек Ма брзо стана една од најмоќните компании во Кина, а нејзините планови за промена на светот на технологијата и финансиите беа...
КОМПАНИИ

Се ближи крајот на конфликтот меѓу Кина и Џек Ма

Влатко Зорба
Гувернерот на кинеската централна банка и сигнализираше на „Ант Груп“, чиј сопственик е милијардерот Џек Ма, дека вратата е отворена за дебито на оваа компанија...