СТАНДАРД life

Коинбејс

КРИПТОВАЛУТИ

Coinbase надмина 9 милијарди долари дневен обрт

Влатко Зорба
Побарувачката за Bitcoin се зголемува, што се покажа со растечката нестабилност. Coinbase, најголемата берза на криптовалути во САД, регистрираше дневен обем од 9 милијарди долари...
КРИПТОВАЛУТИ

Coinbase презема чекори за подобрување на своите перформанси

Влатко Зорба
Coinbase ја стекнува платформата за трговија Routefire. Една од клучните берзи за крипто-средства ја стекна платформата Routefire за да ги подобри перформансите при тргувањето. Во...
КРИПТОВАЛУТИ

Coinbase на суд поради XRP на „Ripple“

Влатко Зорба
Минатата недела на „Ripple“, една од најголемите светски финтех компании, и беше доставена судска постапка од страна на Комисијата за размена на хартии од вредност...