СТАНДАРД life

Мериот

ЕКОНОМИЈА

Хибридна форма на овогодинешното издание на Македонскиот енергетски форум – МЕФ 2020

Во организација на Владата, амбасадата на САД и ЗИП институтот, денес ќе се оддржи Македонскиот енергетски форум – МЕФ 2020. Овој настан е трет по...
КОМПАНИИ

„Мериот“ заедно со Црвен Крст ќе собираат донации за социјално загрозените семејства

msp-admin
По повод одбележувањето на Светскиот ден на гладот, Скопје Мериот хотел и Црвениот Крст на Република Северна Македонија се обединуваат во борбата против гладот со...