СТАНДАРД life

Напредок

КОМПАНИИ

За него нема пензија: Неуморниот Бафет верува во овие 3 начини за напредување во кариерата

Влатко Зорба
Позната е тезата на Ворен Бафет, американски инвеститор, дека секој треба да вложува најмногу во себе, во своето знаење и талент. Сепак, не секој го...
ЕКОНОМИЈА

Димовски: Соработката е единствениот пат за напредок за земјите од Западен Балкан

Влатко Зорба
Денеска, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, присуствуваше на 13 –от годишен работен состанок на министрите за земјоделство на Југоисточна Европа кој се...