Стандард

Кариера

ЕКОНОМИЈА

Ја жртвуваат својата кариера за да се грижат за семејството

Stefanija Kuzmanovska
Голем број жени во нашава земја се откажуваат или ја ставаат кариерата во мирување за му посветат внимание и да се грижат за своето семејство....
ЕКОНОМИЈА

Како влијае работата од дома врз кариерата на жените, а како на мажите?

Stefanija Kuzmanovska
Пандемијата принуди многумина да работат од дома, но сега се поставува прашањето како тоа се рефлектира врз кариерата на жените, од една, и на мажите,...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!