СТАНДАРД life

Онлајн обложување

КОМПАНИИ

Црна Гора „спушта рампа“ за обложување на странски страници

Влатко Зорба
Црногорските граѓани можат да заборават на популарните страници за обложување преку Интернет, како што се Bet365 или William Hill. Имено, нацрт-законот за игри на среќа...
ЕКОНОМИЈА

Само од он-лајн, спортските обложувалници ќе придонесат повеќе од 500 милиони денари во државниот буџет за една година

Влатко Зорба
По шест месеци он-лајн спортско обложување, од денеска играчите повеќе не можат да ја користат оваа услуга. Државата не ја продолжи Уредбата со законска сила...