СТАНДАРД life

Пад

КОМПАНИИ

Counterpoint Research: Пазарот на премиум смартфони бележи сериозен пад

msp-admin
Компанијата за пазарни анализи, Counterpoint Research го објавува своето истражување на пазарот за премиум смартфоните во третиот квартал од годината. Вонего се вклучени испораки на...
АНАЛИЗИ

Три години по стекнувањето од Microsoft, завршува ли играта за LinkedIn?

msp-admin
Скоро три години по стекнувањето на LinkedIn, Microsoft допрва треба да ја претстави својата голема визија за социјалната мрежа. И таа можеби нема воопшто даго...