Таг : Рати

ЕКОНОМИЈА

Заев: Банките нема да наплаќаат рати за кредити на граѓаните и погодените фирми до јуни

Претседателите и членовите на комисиите, на советите нема да земаат надоместок за месеците април и мај, ова не е време за екстра надоместоци. Заштедите кои...
МАКЕДОНИЈА

ЈП Водовод и Канализација сo акција за наплата на долгови на рати без камата

Влатко Зорба
ЈП Водовод и Канализација – Скопје денеска соопшти дека се спроведува акција за наплата на долгови на рати без камата за граѓаните на Град Скопје....