Таг : Шопинг

Регион

Србите на „корона шопинг“ потрошиле 8,5 милиони евра за три недели

Влатко Зорба
Домаќинствата во Србија, во период од 24-ти февруари до 15-ти март, на храна, пијалаци, лична хигиена и хемиски средства за домот, потрошиле 8,5 милиони евра...
Забава МАГАЗИН

Артикли кои не треба да ги купувате за време на Црниот петок

Трговците прават разни маркетиншки трикоци поради кои ќе помислите дека ќе заштедите пари, особено за Црниот петок. Иако овој ден гласи како најдобар за купување...
Забава МАГАЗИН

Претераното онлајн-купување е психичко нарушување

Зависноста од купување преку интернет треба да се препознае како вистинско ментално нарушување, велат експертите, оваа зависност има големо влијание врз човечкиот ум. Иако зависноста...
ЕКОНОМИЈА

Промет од 23 милијарди долари за девет часа на „Денот на самецот“

Денот на самецот“ што како пандан на американските „Црн петок“ и „Сајбер понеделник“ пред десетина години го промовираше кинеската компанија „Али Баба“, веќе е празник...