СТАНДАРД life

Софија

Шоубиз

📸 Сцените на Софија Вергара од нејзината интима привлекоа големо внимание во јавноста

Radmila Tasevska
Привлекла голем интересирање со новиот актерски потфат, а работите станале уште поинтригантни. На Софија Вергара многумина ѝ честитаат на главната улога во мини-серијата „Гриселда“ која...
Шоубиз

Сепак, не се откажала од старателството: Софија Вергара го задржала кучето Баблс

Radmila Tasevska
Актерката Софија Вергара и актерот Џо Манџанело се разделија по седум години брак, а иако во јавноста открија дека сè уште се во добри односи,...
ЕКОНОМИЈА

Првите чартери на релација Софија – Охрид во септември и октомври

Stefanija Kuzmanovska
Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот од 13 до 15 февруари ќе ја презентира туристичката понуда на Северна Македонија заедно со дванаесет ко-егзибитори на...