СТАНДАРД life

Ксајоми

КОМПАНИИ

Xiaomi ги тужи Пентагон и Министерството за финансии на САД

Влатко Зорба
Кинеската корпорација v ги тужи американскиот Пентагон и Министерството за финансии за ставање на компаниите на црната листа, наводно, поврзани со кинеската војска. Кинескиот производител...