Стандард

Лидер

ЕКОНОМИЈА

Листата на најбогати Руси има нов лидер

Stefanija Kuzmanovska
За првпат откако „Форбс“ има листа на најбогати Руси, на првото место се најде Сулејман Керимов, сопственик на компанијата за производство на злато „Полус“. Пробивот...