СТАНДАРД life

Хром

ТЕХНОЛОГИЈА

Chrome го направи сурфањето на Интернет многу побезбедно

Влатко Зорба
Најпопуларниот светски прелистувач Google Chrome, покрај решавањето на проблемот со прекумерна употреба на меморијата, воведува и друго решение кое значително ќе придонесе за безбедноста на...
ТЕХНОЛОГИЈА

Новиот Chrome носи најголемо зголемување на перформансите во последните неколку години

msp-admin
Благодарение на подобрувањата „под хаубата“, прелистувачот на Google – Chrome сега е многу побрз. Google ја објави најновата надградба за најпопуларниот интернет прелистувач во светот,...